Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-22 11:29:00

San akademi turizm kariyerine yön veriyor

Antalya Teknokentte geçtiğimiz yıl sonu kendi binasında hizmet vermeye devam eden SAN TSG ( Tourism Software Group ) kendi bünyesinde oluşturduğu San Akademide ilk mezunlarını verdi. Turizm sektörünün ülkemizde ve 75 ülkede kullanılan Sejour Incoming Acenta Programının eğitimini başarı ile tamamlayan 20 kursiyer düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı. Sertifika töreninde dev bir pasta kesilerek unutulmaz anlar yaşandı.

San Akademi eğitim salonunda gerçekleştirilen sertifika törenine San TSG yönetim kurulu başkanı Erol Türk, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Türk, San Akademi Müdürü Songül Özcan ile eğitmenler ve kursiyerler katıldı.

Sertifikaların yanında çeşitli hediyelerin de verildiği kursiyerler eğitim sonrası hem bu program ile ilgili eksiklerini gidermiş oldu, hem de programın ilk defa eğitimini alanlara iş şansı doğdu. Kurs sonucunda sektöre yeni girenler çalışma şansı elde etti. 

San Akademi Müdürü Songül Özcan “San Akademi turizme uzman yetiştirmeyi hedefleyen bir sertifika programıdır. 2020 Ocak ayında başladığımız kursumuz dört haftalık süresinde tamamlandı. Sektörden acentalarımız ve sektöre girmek isteyen arkadaşlarımız bu program katıldılar. Güzel bir kurs dönemi geçirdik. “ dedi.

San Tsg yönetim kurulu başkanı Erol Türk’te yaptığı konuşmasında öncelikle fikir babaları olan Mustafa Türk ve Songül Özcan’a teşekkür ederek “ inanıyorum ki bu kurs sonrasında beklentilerinize kavuşmuşsunuzdur. Bu programı hazırlamak için ciddi çaba sarf ettik. Bu kurs sonrasında sizlere, bugün ve gelecek hayatınızda bu programınçok büyük katkısı olacaktır. “ dedi.

San TSG Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Türk’te San Akademinin devam edeceğini ve Sejour programı yanında ilave olarak dünyanın bir çok ülkesinde kullanılan TourVisio programının da eğitimlerinin başlayacağını müjdeledi. Mustafa Türk “ San Akademinin ilk programında Sejour eğitimini bitirdik. Sertifikalarımızı dağıttık. Mart ayında hem Sejour hem de TourVisio eğitim programları başlıyor. Tour Operatörleri çalışanları ile çalışmak isteyenler için bir aylık bir eğitim programı başlatacağız. Herkesi bekliyoruz.” Diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.