Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-14 16:09:00

Kale Çelik Kasa’dan Sevgililer Günü’ne özel kampanya

Kale Çelik Kasa’nın Vadistanbul Konsept Mağazasına özel hazırladığı ‘Sevgililer Günü’ fırsatı başladı. Seçili çelik kasa modellerinde geçerli Sevgililer Günü kampanyasından yararlanmak için 14-17 Şubat tarihleri arasında Kale Konsept Mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

‘Tam Kapsam Güvenlik’ anlayışıyla; kilitten çelik kapıya, çelik kasadan pencereye ve elektronik güvenlik sistemlerine kadar tüm güvenlik çözümlerini bir arada sunan Kale Kilit bünyesindeki Kale Çelik Kasa, Sevgililer Günü’ne özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. Belirli çelik kasa modellerinde ve 14-17 Şubat tarihleri arasında geçerli olan kampanyadan faydalanmak için Vadistanbul’daki Kale Konsept Mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Kale Çelik Kasa Sevgililer Günü kampanyası ayrıca Bauhaus mağazalarında 14-16 Şubat tarihlerinde özel kasa modelinde de geçerli olacak. Siz de Kale Çelik Kasa ile tüm kıymetli varlıklarınızı koruma altına almak isterseniz, kampanya kapsamındaki çelik kasalar ve kampanya detaylarına www.kalekilit.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.