Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-19 10:38:00

BtcTurk ve üyelerinden milli dayanışma’ya tam destek

Türkiye’nin en büyük Bitcoin ve kriptopara işlem platformu BtcTurk, Koronavirüs salgını ile mücadele amacıyla başlattığı ‘Millî Dayanışma Kampanyası’nı toplam 250.200 TL bağış ile tamamladı.

Türkiye’nin ilk, dünyanın dördüncü bitcoin ve kriptopara alım satım platformu BtcTurk’ün, COVID-19 salgınından mağdur olan vatandaşlar için Cumhurbaşkanı öncülüğünde başlatılan Millî Dayanışma Kampanyası’na destek için hayata geçirdiği bağış kampanyası sona erdi.

Milli Dayanışma Kampanyası’na 100 bin TL ön bağışta bulunarak katılan BtcTurk, kullanıcılarını da kampanyaya katılmaya davet etti. Kullanıcılarının yaptığı 75.100 TL bağış tutarının miktarı kadar ek bağış yapan BtcTurk toplamda 250.200 TL ile Milli Dayanışma’ya katkı sağladı.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri, kullanıcıları ile birlikte millî dayanışmanın bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek; “Koronavirüs (COVID-19) salgınının tüm dünyada ve ülkemizde etkisini sürdürdüğü bu dönemde omuz omuza olmak ilk önceliğimiz. Elbet bu günler de geçecek önemli olan birbirimize destek olmak… BtcTurk olarak bu inançla ve ülkemize duyduğumuz sorumluluğun bilinciyle salgından mağdur olan vatandaşlarımız için Millî Dayanışma Kampanyası’na 100 bin lira bağışta bulunduk. Kullanıcılarımızı kampanyaya dahil ederek onların bağışları kadar ek bağış yaptık. Kullanıcılarımızın yaptığı 75.100 TL bağış tutarının miktarı kadar ek bağış yaparak toplamda 250.200 TL ile Milli Dayanışma’ya destek olduk. BtcTurk olarak kullanıcılarımıza destekleri için teşekkürü borç biliriz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.