Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-26 13:49:00

Photo Ark, Samsung The Frame katkılarıyla ilk kez Türkiye’de

Vahşi hayatı ve yaşam alanlarını etkileyen konulara dair farkındalık artırmayı hedefleyen Photo Ark, National Geographic fotoğrafçısı Joel Sartore imzasıyla gelecek nesillere dünya üzerinde yaşayan türlerle ilgili en dikkat çekici fotoğrafları Türkiye’deki hayvanseverler, doğa ve fotoğraf tutkunlarıyla buluşturuyor.

 

15 Nisan’a kadar ziyaretçileriyle buluşacak serginin açılışına Çağan Şekercioğlu, Aslı Cüreklibatır, Tamer Yılmaz, Fethi Karaduman, Özlem Güsar, Sinem Güven, Sema Demiral, Emek Külür, İdil Lüleci, Yasemin Aloğlu, Tilda Tezman, Bilgün Sazak gibi isimler katıldı.

 

Fotoğrafçı Joel Sartore’nin birçok farklı türden hayvanı, vahşi yaşam koruma alanlarında ve stüdyo kalitesinde çektiği nefes kesen fotoğrafları, biyoçeşitliliğin bir arşivi niteliği taşıyor. Sergide kuşlar, balıklar, memeliler, sürüngenler, amfibi ve omurgasız hayvanlar dahil birçok farklı sınıftan 9 binden fazla türün fotoğraflandığı Photo Ark arşivinden 75 fotoğraf yer alıyor.

 

 

National Geographic’in en popüler ve en çok ziyaret edilen sergisi olma unvanını taşıyan Photo Ark sergisini, Samsung The Frame katkılarıyla Sıraevler No: 55 Akaretler, Beşiktaş adresinde Nisan ayının ortasına kadar ücretsiz olarak ziyaret etmek mümkün.

 

 

Sergide Çocuklara Özel Bölüm

 

National Geographic Fotoğrafçısı Joel Sartore’nin objektifinden çekilen birbirinden ilgi çekici hayvan portrelerinin yer aldığı Photo Ark sergisinde minik ziyaretçiler için de bir bölüm yer alıyor. Aileleriyle birlikte sergiyi ziyaret eden minik ziyaretçilerin boyama yapabilecekleri ve sergide yer alan fotoğraflardan oluşan yapbozlarla keyifli bir vakit geçirebilecekleri özel çocuk alanında nesli tükenen hayvanları yakından tanıma fırsatı bulabiliyorlar.

 

Samsung The Frame TV, Sergi Alanını Özel Bir Sanatsal Deneyime Çeviriyor

The Frame’e özel alanda yer alan uygun ölçekli fotoğraflar, The Frame’in sanat modu özelliğiyle sergileniyor. Bu özellik sayesinde The Frame sanat eserlerinin gerçeğinden ayırt edilemeyecek şekilde sergilenmesine olanak tanıyor. Kolayca takılıp çıkarılabilen çerçeveleri, pasparto özelliği, ortam ışığına göre otomatik olarak optimize edilen ekran ışığı ve derinlik ayarları sayesinde yaşam ortamlarına “sanatsal” bir dokunuş getiriyor.

 

National Geographic Partners Hakkında

 

National Geographic Society ve Disney ortaklığındaki National Geographic Partners LLC (NGP) rakipsiz medya değeri portfolyosuyla dünyaya yüksek kaliteli bilim, macera ve keşif içeriği sunmayı misyon edinir. NGP, küresel National Geographic televizyon kanallarını (National Geographic, National Geographic WILD, Nat Geo Mundo, Nat Geo People) ve National Geographic’in tüm medyasını; National Geographic dergilerini, stüdyolarını, ilgili dijital ve sosyal medya platformlarını, kitaplarını, haritalarını, çocuk medyasını ve seyahat, küresel tecrübeler ve etkinliklerle bağlantılı yan aktivitelerini, arşiv satışlarını, lisans ve e-ticaret çalışmalarını bir araya getirir. 130 yıldır dünyayı anlama ve bilginin sınırlarını zorlama kavramlarını temel ilkesi edinmiş National Geographic, daha ötesini keşfetmek için ilham kaynağı oluyor. Her ay dünyanın 171 ülkesinde 45 dilde milyonlarca kişiye ulaşan NGP, karının %27’sini bilim, keşif, eğitim ve doğal yaşamı koruma alanlarında fon sağlamak üzere kar amacı gütmeyen National Geographic Society’e bağışlıyor. Ayrıntılı bilgi için www.nationalgeographic.com ‘u ziyaret edebilir ya da Facebook, Twitter, Instagram, Google+, YouTube ve LinkedIn’den sosyal medya kanallarımızı takip edebilirsiniz.

 

Samsung The Frame Hakkında

 

Samsung The Frame, Sanat Modu özelliğiyle dünyaca ünlü sanatçıların eserlerine ulaşma ve yaşam alanlarında sergileme imkanı sunuyor. Bir televizyonun çok ötesinde olan The Frame, açıkken de kapalıyken de yaşam alanını mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Samsung’un benzersiz Quantum Dot teknolojisi, yüzde 100 renk hacmiyle en gerçekçi görüntüleri sunmak için bir milyardan fazla renk tonu sağlıyor. Parlaklık Sensörü özelliğiyle ortam ışığını algılayarak doğal bir aydınlatma için ekran parlaklığını ve renk tonunu otomatik olarak dengeliyor. Böylece sanat eserlerini gece gündüz olması gerektiği gibi görüntülemek mümkün hale geliyor. Kişiselleştirilebilir çerçeve özelliğiyle beyaz, siyah, bej ve kahverengi seçenekleri sunan The Frame sahipleri, ücretsiz üyelik denemelerini başlatarak Samsung Sanat Mağazasındaki olağanüstü eserleri keşfedebiliyor. Ücretli üye olunduğunda ise klasiklerden modern eserlere kadar uzanan olağanüstü bir sanat eseri ve fotoğraf koleksiyonuna sınırsız erişim hakkı sunuyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.