Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-17 12:54:00

Güzellikleriyle göz kamaştırdılar

Damla Sönmez ve Eda Erdem Dündar L’Oréal Paris’in “Sınırları Kaldır” reklam filminde oynadı

Birbirinden çarpıcı ve özel ürünleri ile güzellik trendlerini belirleyen L’Oréal Paris, kadınların başarıya giden yolda karşılaştıkları sınırları kaldırmalarına yönelik “Sınırları Kaldır” projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında ödüllü sinema ve televizyon oyuncusu Damla Sönmez ile Türkiye A Milli Takımı ve Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı’nın başarılı kaptanı Eda Erdem Dündar reklam filminde rol aldılar ve başarı hikâyeleri ile örnek oldular.

Kadınlara uzun yıllardır değerli olduklarını hatırlatan ve bu konuda yarattığı farkındalık ile değişim yaratan L’Oréal Paris’in kadınların sınırları kaldırmalarına yönelik farkındalık yaratmayı hedefleyen yeni kampanyasının yüzleri Türkiye A Milli Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar ve ödüllü oyuncu Damla Sönmez oldu. Kendi alanlarında sınırları kaldıran ve başarılarıyla öne çıkan iki isim, hikâyeleri ile ilham oldu. Proje kapsamında gerçekleştirilen çekimler keyifli anlara sahne olurken kamera karşısına geçen iki isim, güçlü duruşları ile nefes kesti. Kendi deneyimlerinden yola çıkarak gençlerin kadınların sahip oldukları güce inanmalarının önemine vurgu yaptı ve başarıya giden yolun ipuçlarını paylaştı.

L’Oréal Paris’in “Sınırları Kaldır” projesine destek vermekten ötürü çok mutlu olduğunu belirten Damla Sönmez, “Bu reklam filminde rol almak benim için büyük bir mutluluk. Yapamazsın denilen her an kendimi sınırlanmış hissediyorum. Sınırları aşmak önce içinizde başlıyor. Münferit örnek veremem ama her engeli aştığınızda esas size biraz daha yaklaşıyorsunuz. L’Oréal Paris’in olduğum kadına dönüşmekte çok büyük etkisi var. Biliyorum, ben bir sürü şeye değerim” dedi.

L’Oréal Paris’in “Sınırları Kaldır” projesi hakkında konuşan Eda Erdem Dündar, “Çekimler sırasında büyük keyif aldım. Sınırları kaldır benim için ‘eğer sınırlar gitmek istediğin yere engel ise, hepsi senin aşman içindir. Dene ve denemekten vazgeçme. Ayağa kalk ve istediğin şeyi elde etmek için bir şeyler yapmaya başla’ demek. Doğalım, güçlüyüm ve buna değerim” dedi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.