Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-17 00:00:00

Probiyotik destekli doğal gençlik iksiri

Probiyotik destekli doğal gençlik iksiri

Probiyotik destekli doğal gençlik iksiri

Sütün özel bir maya mantarıyla mayalanmasıyla oluşan ve kökeni Kafkasya’ya, Orta Asya Türklerine dayanan kefir, vücuda dost mikro organizmalar olan probiyotikler açısından son derece zengin bir içecek. Probiyotikler dışında bol miktarda mineral ve vitamin içeren kefir, adeta bir gençlik iksiri.

Bu çok özel doğal ürün, KOSGEB projesi (2015/021) kapsamında Akten Kozmetik’in kurucu ortaklarından olduğu İstanbul Üniversitesi Teknokent’teki NGS Biyoteknoloji tarafından geliştirilen Thalia Natural Beauty PROBIOTIC Kefir Özlü Kompleks aracılığıyla bambaşka bir formda karşımızda!

Thalia Natural Beauty PROBIOTIC Kefir Özlü Kompleks, içeriğini zenginleştiren kefir pre- ve probiyotikleri, biyoaktif süt peptitleri, hyalüronik asit, pantenol, vitamin E ve shea yağıyla cildin doğal dengesini koruyup devamlılığını sağlayarak cildi hissedilir derecede nemlendiriyor. Çoğalması kontrollü şekilde durdurulmuş cilde dost konsantre kefir probiyotikleri ve oluşturdukları süt peptitleri, cildin doğal savunma sistemini olumlu yönde etkiliyor, stres ve yaşlanma nedeniyle oluşan yıpranmaya karşı destek veriyor.

Klinik olarak test edilen ve hassas ciltler için de uygun olan Thalia Natural Beauty PROBIOTIC Kefir Özlü Kompleks üç üründen oluşuyor: Yüz Kremi, Yüz Serumu ve El Kremi.

PROBIOTIC Kefir Özlü Yüz Kremi

Thalia Natural Beauty PROBIOTIC Kefir Özlü Yüz Kremi, cildi yumuşatan, besleyen ve dengeleyen bir cilt bakım formülüdür. İçeriğindeki doğal konsantre kefir özü, birden fazla ve güçlü probiyotik cinsinin (lactobacillus, leuconostoc, acetobacter, kluyveromyces, saccharomyces) sütü fermente etmesi ve biyoaktif peptitleri açığa çıkarmasıyla elde edilir. Kefir probiyotikleri, cildin koruyucu tabakasını güçlendirmede ve yenilenme sürecini hızlandırmada kilit rol oynar. Bunun yanı sıra formülündeki değerli doğal bileşenler, cilt mikroflorasını besleyen probiyotikler olarak işlev görür. Ürün, cildin canlılığı ve nemi için optimum dengeyi sağlar. Kusursuz makyaj uygulaması için cildinizi hazırlar.

Kullanım şekli: Yeterli miktarda ürünü yüz, boyun ve dekolte bölgesine masaj yaparak uygulayın. Tüm gün nemlendirme sağlamak için sabahları ve gün boyunca gerektiği kadar kullanabilirsiniz.

PROBIOTIC Kefir Özlü Yüz Serumu

Thalia Natural Beauty PROBIOTIC Kefir Özlü Yüz Serumu, konsantre kefir kaynaklı pre- ve probiyotikleri, cilde dost bakterileri besleyerek sağlıklı bir cilt mikrobiyomu oluşumunu teşvik eder. İçeriğindeki pantenol, vitamin E ve jojoba yağı gibi değerli antioksidan yağlar nemlendirici ve koruyucu bir bariyer oluşmasını sağlar. Hyalüronik asitle güçlendirilmiş formülü yaşlanma belirtilerinin azalmasına destek olur, daha parlak ve aydınlık bir cilt görünümünü destekler.

Kullanım şekli: Günde bir kez, tercihen akşamları kullanın. Yüz, boyun ve dekolte bölgesi üzerine uygulayarak parmak uçlarınızla masaj yapın.

PROBIOTIC Kefir Özlü El Kremi

Thalia Natural Beauty PROBIOTIC Kefir Özlü El Kremi cildi yumuşatan, besleyen ve dengeleyen cilt bakım formülüdür. İçeriğindeki konsantre kefir kaynaklı pre- ve probiyotikler cilt mikrobiyomunu besleyip destek olarak sağlıklı bir cilt mikrobiyomu oluşumunu teşvik eder. Bu sayede elleriniz gün boyu maruz kaldığı kimyasal ve çevresel etmenlerin dejenere edici etkilerinden korunmuş olur. Panthenol, vitamin E ve shea yağı gibi besleyici bileşenlerle güçlendirilmiş formülü cildinizi derinlemesine nemlendirir, yıpranmalara karşı korur, parlak ve taze bir cilt görünümü sunar.

Kullanım şekli: Tüm gün nemlendirme sağlamak için sabahları ve gün boyunca gerektiği kadar uygulayın.

Fiyat: (Yüz Kremi-50 ml + Yüz Serumu-15 ml + El Kremi-50 ml): 109,99 TL

www.thalia.com.tr

www.instagram.com/thalianatural

@Thlianturl

#Thlianturl

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.