Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-23 09:45:00

50 milyar dolarlık kripto işlemi yapan Amber Group Cyrpto Talks’ta

Türkiye ve MENA bölgesinin lider yeni medya ve pazarlama şirketlerinden biri olarak konumlanan CC Media House, Crypto Talks adını taşıyan etkinliklerinin ilkini 28 Ocak 2020 tarihinde 42 Maslak ininal Espor Arena’da düzenleyecek.

2019 yılında 50 milyar dolar üzerinde crypto trade yaparak dünyanın en büyük crypto trading firması haline gelen Amber Group Venture Partneri Mustafa Yilham ana sahnedeki konuşmasının ardından networking alanında ziyaretçilerin sorularını yanıtlayacak.

Bunun yanında etkinlikte eşler arası (P2P) elektronik nakit sistemi uygulaması altyapısı sunan Marco Polo Protocol Araştırmacısı ve Avusturalya Deakin Üniversitesi’nden Dr. Seabook Chan “Marco Polo Protocol, Yeni Bir P2P Dijital Nakit Sistemi” başlıklı bir konuşma yapacak.

Her ayın son haftası gerçekleştirilecek Crypto Talks etkinliklerinde kripto para ve blockchain dünyasının yatırımcı ve profesyonellerini bir araya getirerek sektörün nabzını tutmak, tüm gelişmeleri sektöre duyurmak, yurtdışından gelecek olan konuşmacılarla sektöre vizyon katmak amaçlanıyor. Crypto Talks, kripto paralarda temel ve teknik analizlerin nasıl yapılacağı, yatırımların nasıl kurgulanması gerektiği ve yatırım güvenliğinin nasıl sağlanacağı konularına ışık tutacak.

Uzmanlar bir araya geliyor

Crypto Talks buluşmalarının ilkinde, konusunda uzman birbirinden önemli konuşmacılar yer alacak. Etkinliğe, Dr. Seabook Chan’ın yanı sıra Amber Group Venture Partneri Mustafa Yilham, Blockchain Labs CEO’su Seyit Özgür, Tacirler Portföy Quant Trader’ı Burak Şenyuva ve MenaPay CEO’su Çağla Gül Şenkardeş katılacak.

Networking alanında girişimler yer alacak

Etkinlik; finans, teknoloji, kripto, blockchain konuları ile ilgili tüm girişimleri, yatırımcıları, kripto para borsası, kurumsal şirketleri, akademisyenleri ve bu sektörde faaliyet gösteren tüm paydaşları bir araya getirerek blockchain ekosisteminin büyütülmesini hedefliyor. Konuşmalar ve sunumların yanında network buluşmaları, kripto para ve blockchain alanındaki girişimlerin tanıtımları yer alacak. Bu kapsamda Plum ve Bilira networking alanında ziyaretçilere tanıtım sunumları yaparak sorulara yanıt verecek.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.