Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-14 10:37:00

Weidmüller, 16. RLC Günleri’ne katıldı

Elektriksel bağlantılar, sinyal, veri, güç dağıtım ve işlenmesi konularında sunduğu endüstriyel çözümler ile sektörün lider global markaları arasında yer alan Weidmüller, IEEE Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen 16. RLC Günleri’ne katıldı. 11-13 Şubat tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte ürünlerini sergileyen Weidmüller, sektör yetkililerinin ve öğrencilerin yanı sıra dernekler ve akademisyenlerle de bir araya geldi. Etkinlik kapsamında gerçekleştirilen panellerde konuşma yapan Weidmüller Türkiye Genel Müdürü Birol Atay, Weidmüller’in kurumsal liderlik kriterleri ve yöneticilerin şirketlere kattığı başarılar hakkında katılımcılara bilgiler verdi.

 

İnovatif teknolojileri ve kaliteli mühendislik hizmetiyle dikkat çeken Weidmüller, sektörün en bilinen öğrenci etkinliği olan 16. RLC Günleri’nde yer aldı. 11-13 Şubat tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Weidmüller, sektör oyuncularıyla, öğrencilerle, derneklerle ve akademisyenlerle bir araya geldi.

 

Etkinlik alanında yer alan standında ürün gruplarının yanı sıra otomasyon panosunu da sergileyen Weidmüller, klemensler, röle ürün grubu, remote I/O modülleri, sensör aktuatör ürün grubu, analog sinyal düşürücüler, parafudrlar ve güç kaynakları ürün ve çözümlerini katılımcılar ile buluşturdu. Organizasyon kapsamında birçok panelin ve oturumun gerçekleştirildiği bu etkinlikte Weidmüller Türkiye Genel Müdürü Birol Atay, “Yönetimin Liderleri” panelinde konuşma yaptı.

 

Weidmüller ve Weidmüller Türkiye Hakkında

Almanya’nın kuzeyinde küçük bir şehirde 1850’li yıllarda ilk olarak tekstil sektöründe faaliyetlerine başlayan Weidmüller, 1948’de elektrik bağlantı elemanları sektörüne giriş yaptı. Elektriksel bağlantılar, sinyal, veri, güç dağıtım ve işlenmesi konularında sunduğu endüstriyel çözümler ile sektörün lider global markaları arasında yer alan Weidmüller, genel merkezinin de bulunduğu Almanya/Detmold yerleşkesi ve beş kıtaya yayılan diğer fabrikalarında araştırma, geliştirme ve üretim faaliyetlerini yürütüyor. Ürettiği elektronik ve elektriksel bağlantı ürünlerinin tüm dünya geneline satışını gerçekleştiren Weidmüller, uzman ekibi ve teknik ağ yapısı sayesinde uygulamaya özel çözümler sunan kaliteli mühendislik hizmetleri sağlıyor. 90’ı aşkın ülkede faaliyetleri bulunan ve 2019 yılı cirosu 828 milyon Euro olarak gerçekleşen Weidmüller, endüstriyel bağlantı teknolojisi alanındaki yenilikçi çalışmalarıyla global standartların oluşturulmasında öncü rol oynuyor. Bilgi birikimi, deneyimli ekibi ve inovasyon odaklı yaklaşımı sayesinde sürdürülebilir ve güvenilir bir marka olmayı başaran Weidmüller, yüksek potansiyeline ve gücüne inandığı Türkiye’de 1991 yılından bu yana faaliyet gösteriyor. Son yıllarda göstermiş olduğu hızlı gelişimle dikkat çeken Weidmüller Türkiye, 2019 yılı başından bu yana Azerbaycan, Gürcistan, Türkmenistan, Özbekistan, Moğolistan, Kırgızistan ve Tacikistan’ın da dahil olduğu 8 ülkeden sorumlu bölgesel bir üs konumunda yer alıyor. Önemli başarılara imza attığı son üç yılda belirgin büyüme gösteren Weidmüller Türkiye’nin merkez ofisi İstanbul Kavacık’ta bulunuyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.