Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-17 12:21:00

Marmara Forum’dan yarı yıl tatilinde miniklere özel Robotik Dünyalar Festivali

Marmara Forum AVM bu yarı yıl tatilinde, 3-12 yaş arası çocuklar için ‘Robotik Dünyalar Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Tatil süresince 13.00-19.45 saatleri arasında düzenlenecek atölyelerde çocuklar hem bol bol eğlenecek hem de yeni teknolojilerle tanışıp, hayal güçlerini ve bilişsel zekâlarını geliştirme şansı bulacak.

ULUSAL ve uluslararası 300’ü aşkın marka ile ziyaretçilerine eşsiz bir AVM deneyimi yaşatan Marmara Forum, bu yarı yıl tatilinde de küçük misafirlerine yönelik “fütüristik” bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Çocukların duygusal ve bilişsel zekâlarını gelişimine katkı sağlayacak “Robotik Dünyalar Festivali”nde minikler hem eğlenecek hem de yeni teknolojileri tanıma şansı bulacak.

Her yaş grubuna hitap eden içerikler

17-18-19-25-26 Ocak ile 1-2 Şubat tarihlerinde, sömestr tatili boyunca her hafta sonu 7 farklı atölyede ve 13.00 ile 19.45 saatleri arasında gerçekleşecek “Kod Adı: Robotik” etkinliği, 6-12 yaş için tematik robotik kodlama, 3-5 yaş içinse yaratıcı drama ve arttırılmış gerçeklik atölyeleri ile STEM-A (Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Matematik ve Sanat) üzerine kurgulandı. AVM içindeki Forum Kids Silicon Valley etkinlik alanında hayata geçecek atölye çalışmaları, 4 ayrı içerikle yapılacak:

Kahraman Havacılar: Çocuklar, dünyanın en iyi havalimanı seçilen Singapur Havalimanı’ndaki teknolojiyi kodlayacak.

Uzay Macerası: Uzaya bambaşka bir yolculuk deneyimi ziyaretçileri bekliyor olacak.

Dr. Dünya: Küçük ziyaretçilerimiz hem organlarını tanıyacak hem de tedavi süreçleri hakkında bilgi edinecek.

Dostluk Safarisi: Bu çalışma çocuklara hayvan sevgisi aşılamaya yönelik olacak.

Atölye çalışmalarının yanı sıra, arttırılmış gerçeklik, yoga ve yaratıcı drama gibi etkinlikler de küçük misafirleri ve ailelerini bekliyor olacak.

Marmara Forum hakkında:

Dünya çapında 14 ülkede 110’un üzerinde, Türkiye’de ise 14 AVM’yi bünyesinde bulunduran Multi Corporation Grubu’na bağlı, Türkiye nüfusunun her yıl %30’undan fazlasını misafir eden Marmara Forum, 2 milyara koşan cirosuyla sadece AVM yönetimi sektöründe değil organize perakendenin can damarlarından birisi olarak stratejik öneme sahip. Marmara Forum, 135 bin metrekare kiralanabilir alanında 300’ü aşkın ulusal ve uluslararası marka, 13 bin metrekarelik eğlence alanı ve 5.000 metrekarelik manzaralı teras alanı ile yeni deneyimlerin ve heyecanların adresi. Kiralanabilir alanının 25 bin metrekaresini eğlence ve teknolojiye ayıran Marmara Forum, aralarında Türkiye'nin ilk ve tek 4DX teknolojisine sahip salonların da olduğu, toplam 16 sinema salonuyla, Türkiye’nin en fazla salona sahip sinemasını bünyesinde barındırıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.