Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-17 14:02:00

Mutfağa dönüşte HoReCa’nın yeni normali e-zirve’de konuşulacak

30 yıldır HoReCa’nın (otel, restoran, kafe) bir numaralı iş ortağı olma vizyonuyla hareket eden Metro Türkiye, “Mutfağa Dönüş” sürecinde sektöre ışık tutmak amacıyla e-zirve düzenliyor. Sürdürülebilirlik Akademisi iş birliğinde 30 Haziran Salı günü düzenlenecek etkinlik kapsamında HoReCa işletmelerinin yeni sürece adaptasyonuna dair önemli konular masaya yatırılacak. Etkinlikte Metro İtalya CEO’su Tanya Kopps ile Lozan Otelcilik Okulu Girişimcilik ve İnovasyon Departmanı Kıdemli Eğitmeni Ian Millar’ın yanı sıra farklı kurumlar ve markalardan sektör profesyonelleri sektörün bugününe ilişkin değerlendirmelerini ve gelecek dönem öngörülerini paylaşacak. Online zirve tüm HoReCa sektörünün erişimine açık olacak.

Metro Türkiye, “Mutfağa Dönüş” sürecinde HoReCa’nın (otel, restoran, kafe) en büyük destekçisi olmaya devam ediyor. Normalleşme döneminde kapılarını tekrar açan yiyecek-içecek sektörü işletmeleri için “Mutfağa Dönüşte Horeca’nın Yeni Normali” adlı bir e-zirve düzenleyecek olan Metro Türkiye, sektörün yeni normaline ve gelecek dönemine ışık tutmayı hedefliyor. 30 Haziran Salı günü 14.00-16.30 arasında düzenlenecek online zirve kapsamında, değişen tüketici ve satın alma trendlerinden yeni iş modellerine, restoranların ve şeflerin yeni normale adaptasyonundan, otellerin sunduğu çözümlere dair birçok önemli konu masaya yatırılacak. Metro İtalya CEO’sunun pandemi döneminde İtalya’daki HoReCa sektörüne yönelik çalışmaları paylaşacağı, konaklama ve ağırlama alanında dünyanın en prestijli okullarından biri olan ve İsviçre’de yer alan Lozan Otelcilik Okulu’nun Girişimcilik ve İnovasyon Departmanı Kıdemli Eğitmeni Ian Millar’ın sektörün yeni trendlerini aktaracağı zirvede, farklı kurumlar ve markalardan sektör profesyonelleri ve fikir önderleri geniş çaplı değerlendirmeler yapacak.

Online zirvede, pandemiyle değişen tüketici trendleri, sektörün geleceğine dair öngörüler, HoReCa’nın yeni normali ile yeni iş modelleri ve işletmelerin sürdürülebilir bir sistem oluşturmasına yönelik yol haritaları konuşulacak. Ayrıca, dijitalleşme ve menü optimizasyonu gibi yeni dönemde önemi artan çözümler, şeflerin yeni döneme adaptasyonu ve servislerdeki değişim, sorumlu kaynak kullanımı ve gıda atığı gibi birçok önemli konuya ilişkin bilgiler ve öngörüler de sektör profesyonelleri tarafından paylaşılacak. Zirve, “Yeni Normalde Yeni Tüketici Trendleri”, “Yeni Normalde Yeni İş Modelleri: İşletmeniz Kovid-19 sonrası dönemde nasıl başarılı olur?”, “Şefler için Yeni Normal” ve “Gıdanın Geleceği: Yeme-İçme Sektöründe Sorumlu Ürün Kullanımı & Gıda Atığı Yönetimi” adlı dört farklı panelden oluşacak.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.