Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-25 10:32:00

Continental’in yeni lastiği WinterContact TS 870 ile zorlu hava şartlarına meydan okuyun

 

  • Sürücülerin yüzde 80’i kış mevsiminde kış lastiklerini tercih ediyor
  • 17 inçe kadar olan ebatlarda kış lastiklerine olan talep yüksek seviyesini koruyor

 

Continental uzmanları, sürücülerin genel olarak mevsim şartlarına uygun lastikleri kullandığını teyit ediyor. Uzmanlara göre, Almanya, Avusturya ve İsviçre’deki araç sahiplerinin yüzde 80’i zorlu hava şartlarına dayanıklı kış lastiklerine geçiyor.

 

Continental, bu farkındalıkla son teknolojiyle geliştirdiği yeni nesil lastiği WinterContact TS 870 ile zorlu kış şartlarına meydan okumaya hazırlanıyor. Kompakt ve orta sınıf araçlar için 14-17 inç jant aralığında 19 ebat üretilecek WinterContact TS 870 ile Continental kış aylarında sürücülerin işini kolaylaştırmayı amaçlıyor. Önümüzdeki sonbaharda piyasada kendine yer almaya hazırlanan WinterContact TS 870 lastikleri, aynı segmentte yer alan diğer lastiklerden farklı olarak kullanıcısının sürüş keyfini artırırken kaza riskini de en aza indiriyor. Gerçekleşen 37 testin 36’sında en yüksek tavsiye oranını yakalan WinterContact geniş bir araç yelpazesinde orijinal ekipman olarakda kullanılıyor.

 

Buz üzerinde yüzde 5 daha kısa fren mesafesi ve kar üzerinde yüzde 5 daha iyi yol tutuş sağlayan yeni WinterContact TS 870 ayrıca karda daha iyi kavrama, ıslak yolda daha iyi performans ve kuru yolda daha iyi yol tutuşu sunuyor. Performansında yüzde 7 artış ve yuvarlanma direncinde yüzde 4 düşüş sağlanan WinterContact TS 870 yeni sırt deseni sayesinde yağışlı havalarda suyu daha hızlı bir şekilde tahliye ederek suda kızaklamaya karşı daha iyi koruma sağlıyor.

 

AB Lastik Etiketinde, yeni WinterContact TS 870 yakıt verimliliği yönünden “C” ve ıslak yol tutuşu yönünden “B” sınıfında, 70 dB'lik gürültü seviyesi ile de tek bir ses dalgasıyla temsil edilen en düşük kategoride yer alıyor.

 

Continental Hakkında:

 

Continental insanların ve ürünlerinin sürdürülebilirliği ve birbiriyle bağlantılı hareketliliği sağlayan öncü teknolojiler ve hizmetler geliştirmektedir. 1871 yılında kurulan teknoloji şirketi; araçlar, makineler, trafik ve ulaşım için güvenli, verimli, akıllı ve ekonomik çözümler sunmaktadır. 2018 yılında 44,4 milyar euro satış rakamına ulaşan Continental, halen 60 ülkede yaklaşık 240.000 kişiyi istihdam etmektedir.

 

 

Continental Lastik Birimi dünya çapında 24'ten fazla üretim ve geliştirme merkezini bünyesinde barındırmaktadır. Continental, lastik birimindeki yaklaşık 56.000 çalışanı ve 2018 yılında ulaştığı 11,4 milyar euro satış rakamı ile sektörün önde gelen lastik üreticilerinden biridir. Lastik üretiminde teknoloji liderleri arasında yer alan Continental, binek, ticari ve özel amaçlı araçların yanı sıra iki tekerlekli araçlar için geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Ar-Ge’ye yaptığı sürekli yatırımlar ile Continental, güvenli, uygun maliyetli ve ekolojik açıdan verimli bir hareketliliğe büyük katkı sağlamaktadır. Lastik Birimi’nin portföyü arasında lastik ticareti ve filo uygulamaları için hizmetler ile ticari araç lastikleri için dijital yönetim sistemleri de yer almaktadır.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.