Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-11 00:00:00

CNR’da kitap coşkusu devam ediyor

Kitap tutkunlarının adeta akın ettiği fuarda hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte pek çok kitap görücüye çıkıyor. Fuarda ziyaretçiler satın almak istedikleri kitaplara % 70’e varan indirimlerle kavuşabiliyorlar.

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından KOSGEB desteğiyle düzenlenen 7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. Yerli ve yabancı 300'ün üzerinde yayınevi ve 550’yi aşkın markanın milyonlarca kitabı, kitap aşığı ziyaretçiler ile buluşuyor. Yoğun ilgi gören fuarda hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte pek çok kitap görücüye çıkıyor. Fuar 16 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

İstanbul ve bölgesinin en önemli kültür şöleni

İstanbul ve bölgesinin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan CNR Kitap Fuarı, 20.000 metrekarelik alanda kitap tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. 7’den 70’e tüm kitapseverlere kültür şöleni yaşatan fuarın bu yılki temasını “Keşfet” oluşturuyor. Ziyaretçiler bir yandan yüzde 70’e varan indirimlerle kitap sahibi olurken, diğer yandan ise 350’den fazla söyleşi, seminer, panel ve sergi etkinliğine katılıyor. 600’ün üzerinde yazar imza günü etkinliğinin düzenlendiği fuarın 9 günde 350 binin üzerinde kişiyi ağırlaması bekleniyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.