Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-07 17:30:00

İşlevsellik konfor ve stil ile birleşti

Ofislerdeki mimari kurguların çalışan verimliliği üzerindeki önemi her geçen gün artarken, sınırları ortadan kaldıran, her ortama ve mekâna uyumlu, konforlu çalışma alanları sunan yeni nesil tasarımlar tercih sebebi oluyor. Modern ve şık tasarımlarıyla, mekanlarda özgün bir dekorasyon dili yaratan Bürotime, ürün gamına yeni eklediği Holm Modüler Depolama Ailesi ile işlevselliği, konfor ve stil ile birleştiriyor. Değişen iş hayatı dinamikleri ve kullanıcı alışkanlıklarına kolayca entegre olabilecek en uygun çözümleri sunan Holm, açık ofislerde ayrıştırıcı görevi de üstlenerek, depolama ihtiyacına cevap vermenin yanı sıra özelleştirilebilir alanlar yaratılmasına fırsat tanıyor.

Günümüzde uzun saatler geçirdiğimiz ofislerin içerisinde formal ve informal alanların olduğu, toplantı masalarının ve sosyal aktivitelerin kimi zaman iç içe bulunduğu, özel ve kitlesel işlevleri bir arada tutan mekanlara ihtiyaç duyuluyor. Ofis ortamları, en uygun dengenin yaratılabileceği, toplantılar ve bireysel çalışmalar arasında konsantrasyon ve diyalog ihtiyaçlarının farklı zamanlarda ön plana çıktığı, faaliyet tabanlı alanlar halini alıyor. Değişen çalışma dinamiğinde; çalışanı teşvik eden, ev konforu sunabilen atmosferi ile ihtiyaçlara cevap veren, etkin, fonksiyonel ve modüler depolama birimlerine eskisinden daha çok ihtiyaç duyuluyor. Modern ve şık tasarımlarıyla mekân dekorasyonunda özgün bir dil yansıtan Bürotime, ürün gamına yeni eklediği Holm Modüler Depolama Ailesiyle işlevselliği konfor ve stil ile birleştirerek, özelleştirilebilir alanlar yaratılmasına fırsat tanıyor.

Çok yönlü çalışma mekânları için tasarlandı

Yeni işlevlere uyumlu, evrensel depolama sistemleri oluşturmak amacıyla Bürotime Tasarım Ekibi tarafından tasarlanan Holm, değişen iş hayatı dinamikleri ve kullanıcı alışkanlıklarına kolayca entegre olabilecek modüler detaylarıyla öne çıkıyor. Holm’un sahip olduğu zengin ürün ailesinin incelikle planlamış; kulp, taç ve ayak detayları, depolama sistemine özgün bir yorum katarken, montaj kolaylığı, ihtiyaca yönelik çeşitli boyut, malzeme ve renk seçenekleri sunmasıyla günümüzün çok yönlü çalışma mekânlarına uygun çözümler sunuyor. Çalışma alanına göre kişiselleştirilebilen Holm depolama bileşenleri, çalışanlar arasındaki etkileşimi arttırarak üretkenliği destekleyen bir atmosfer yaratıyor.

Ayrıştırıcı görevi üstlenerek alanların genişletilmesine olanak sağlıyor

Etkinlik merkezli modern ofislerin ihtiyaçlarına cevap veren, modüler yapısı sayesinde sağladığı çeşitlilik ve esneklik ile yekpare taç sistemine; dolap kapakları, locker, çekmece ve raf gibi bağımsız elemanları eklenebilme ve çıkarabilme olanağı verirken farklı etkinlikler için özelleştirilebilir alanlar yaratılması sağlıyor. Bireysel depolama ihtiyacımızı kişiselleştirmenin yanında, açık ofislerde separatör görevi görerek farklı ihtiyaçlara uygun mekanlar oluşturma, ihtiyaçlara göre kademeli olarak genişletme fırsatı da sunuyor.

Mahremiyeti destekleyen kule dolaplar

Holm modüler sistem içerisinde yer alan tower dolaplar, maksimum işlevsellik ile çalışma alanını genişletirken, mahremiyeti destekliyor. Kullanıcının görsel açısını kontrol etmesine olanak tanıyan ve kişisel sınırını oluşturması için bir ipucu sağlayan Holm Tower, konfordan ödün vermeden odaklanmayı destekliyor, esnek bir çalışma ortamı sunuyor. Özel ihtiyaçlara uygun boyutlarda raf ve çekmece sistemlerinin yanında askılık yapısı ile bireysel malzemeleri özenle muhafaza ediyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.