Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-04-20 16:38:00

Penti Young’da coşkulu 23 Nisan kutlamaları devam ediyor

Çocukların renkli dünyasının bir parçası olan Penti Young, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yılını karnavala çeviriyor! Penti Instagram hesabında başlayan 23 Nisan coşkusu, dolu dolu bir program ile 23 Nisan'ın son saatlerine kadar sürecek.

 

Bu karnavalda yok yok!

Penti Young ile tüm çocuklar 23 Nisan challenge'ına davetli! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100'üncü yılına özel resimlerini evlerinin camlarına taşımaya davet eden Penti Young, bu özel resimler ile bir online sergiye de imza atacak.

Canlı yayınlar ile günün belirli saatlerinde çocuklara onlarca etkinlik sunan Penti Young,

masalları oyunlaştırıyor, eğlenceli ev deneylerine imza atıyor, patates baskılar ve çoraplardan kuklalar yaptırıyor ve çeşit çeşit ev etkinlikleri önerileri sunuyor.

 

Eğlenceli filtreler www.pentihepbirlikte.com'da!

 

23 Nisan coşkusunu online derslerinde kutlayan çocukları unutmayan Penti Young, www.pentihepbirlikte.com web sitesi üzerinde onlarca bayram temalı arka plan filtresi hazırladı. Online video platformları üzerinden derslerine devam eden çocukların bayram coşkusuna eşlik edecek olan filtreler, siteyi ziyaret eden çocuklar tarafından diledikleri gibi seçilip kullanılabilecek, dersleri bir bayram coşkusuna çevirecek.

 

Pandemi döneminde çocuklar ne hissediyor?

Penti Young, ailelere de özel bir program sunuyor. 'Evde kal’dığımız pandemi günlerinde çocukların psikolojisini daha yakından takip etmek ve neler hissettiklerini anlamak adına ailelere seslenen marka, canlı yayınlarında pedagog ağırlayarak bu özel dönemde onlarında yanında olmaya, #hepbirlikte mesajının altını çiziyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.