Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-11 11:14:00

2020 Overwatch League sezonu New York ve Dallas'ta başladı

Böylece takımların ev sahipliğinde gerçekleşen şehir tabanlı Overwatch League vizyonu, devasa bir izleyici kitlesinin önünde hayata geçirilmiş oldu.

New York Excelsior ev sahipliğinde ve Manhattan'daki Hammerstein Ballroom'da gerçekleşen etkinlikte Boston Uprising, London Spitfire, Paris Eternal ve Toronto Defiant takımları yer aldı. Dallas Fuel'ın Arlington Espor Stadyumu'nda ev sahipliği yaptığı etkinlikteyse Los Angeles Gladiators, Los Angeles Valiant, Vancouver Titans ve geçen yılın Overwatch League şampiyonu San Francisco Shock mücadele etti.

2018 yılındaki ilk Overwatch League sezonundan beri, ligimiz takımların kendi taraftarları önünde mücadele edeceği şehir tabanlı bir modele geçmeyi planlıyordu. Bu planımız ilk haftayla birlikte alanları tıklım tıklım dolduran coşkulu ev sahibi taraftarlarla birlikte gerçeğe dönüştü. New York'ta binlerce taraftar, maçlar başlamadan önce 114 yıllık salonu 2018 Overwatch League En Değerli Oyuncusu Sung-hyeon "JJoNak" Bang için “MVP! MVP! MVP!” tezahüratlarıyla inletti. Bu sırada Dallas'ta Fuel formalarıyla etkinlik alanını dolduran taraftarlar, ev sahibi takımın kim olduğunu herkese gösterdi.

New York veya Dallas'ta bulunamayan taraftarlarsa, Activision Blizzard espor etkinliklerinin Çin hariç dünyanın her yerindeki yegâne yayın platformu olan YouTube üzerinden maçları takip etti.

2020 yılının tam takvimini www.overwatchleague.com/schedule adresinde bulabilir ve biletleri Overwatch League'in bilet sayfasından edinebilirsiniz.

Geri kalan Kuzey Amerika takımları, önümüzdeki hafta sonu Fusion'ın ev sahipliği yaptığı Philadelphia şehrinde sezon startı verecek. Çin'in ev sahipliği yapacağı şubat ve mart maçlarıysa oyuncuların, taraftarların ve görevlilerin sağlık ve güvenliğinin korunması amacıyla iptal edildi.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.