Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-03-06 10:42:00

Bayer Liseler arası bilim Yarışması’na son başvuru 16 Mart’ta

  • Bayer, bu yıl yarışmada dereceye giren öğrencileri danışman öğretmenleriyle birlikte Almanya Merkez Ofisi’ne Yaşam Bilimleri Yolculuğuna çıkarıyor.

 

 

İstanbul, 06 Mart 2020 – Bayer’in lise öğrencilerini, fen ve bilim alanında çalışmalar yapmaya teşvik etmek ve bilimsel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla bu yıl altıncısını düzenlediği Bayer Liseler Arası Bilim Yarışması’na başvurular devam ediyor. “Yaşama Değer Kat” temasıyla düzenlenen yarışma, geçtiğimiz senelerden farklı olarak bu yıl kazanan öğrencileri danışman öğretmenleriyle birlikte Almanya Leverkusen’de bulunan Merkez Ofisi’nde “Yaşam Bilimleri Yolculuğuna” çıkarıyor.

 

Son başvuru tarihi 16 Mart 2020 olarak belirlenen yarışmaya, Türkiye genelinde lise ve dengi okul öğrencileri, www.bayer.com.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurarak katılabiliyor.

 

Bayer Hakkında

Bayer, sağlık ve beslenme ile ilgili yaşam bilimleri alanlarında uzmanlaşmış küresel bir şirkettir. Ürün ve hizmetleri, insanlığa faydalı olabilmek ve giderek artan ve yaşlanmakta olan küresel nüfusun ortaya çıkardığı büyük zorlukların üstesinden gelmeyi desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Bayer Grup, aynı zamanda inovasyon ve büyümeyle değer yaratmayı ve kazanma gücünü artırmayı amaçlamaktadır. Sürdürülebilir kalkınma ilkelerine bağlı olan şirket, Bayer markası ile tüm dünyada güven, kalite ve güvenilirliğin timsali olmuştur. 2019 mali yılı itibarıyla 104 bine yakın çalışana ve 43,5 milyar Avro satış cirosuna sahip olan Bayer’in, yıllık sermaye harcaması 2,9 milyar Avro, Ar-Ge harcaması ise 5,3 milyar Avro düzeyindedir. Daha fazla bilgiye www.bayer.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.