Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-05 11:34:00

Necip Taşkın, şampiyon sporcuyu ziyaret etti

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Adem Altuntaş ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen ziyaretler de gündeme dair çeşitli konular üzerinde görüş alışverişinde bulunan Necip Taşkın, sağlık çalışanları tarafından da ilgi odağı oldu! Yozgat’lı olan Necip Taşkın’ı hemşerileri yalnız bırakmadı.

Hastane ziyareti sırasında sağlık çalışanlarının sorunlarına yönelik sorularla karşılaşan Taşkın, sağlık teşkilatlarında yaşanan sıkıntıları bildiklerini ve yetkililerin dikkatine sundukları belirtti. Sağlık çalışanlarının ve sağlık teşkilatlarının sorunlarını doğru ve gerçek şekliyle kamuoyuyla paylaştıklarını, amaçlarının hiç kimseyi yermek ve kötülemek olmadığını, tek amaçlarının sorunların çözümüne önerileriyle destek vermek olduğunu ifade etti. 

Sendikal çalışmalar kapsamında Salı günü gittiği Yozgat’ta beraberindeki heyetle birlikte ilk olarak Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. İbrahim Akkurt’u makamında ziyaret eden Taşkın, karşılıklı olarak sağlık çalışanlarının sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundular. 2020 yılının teşkilatların ve çalışanların sorunlarının çözüldüğü bir yıl olması temennisinde bulundular. Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Opt. Dr. İbrahim Akkurt’a yakın ilgisinden dolayı teşekkür edildi.

Daha sonra kalabalık üye grubuyla bir araya gelen Taşkın, üyelerle mevcut sorunlar hakkında sohbet etti. Verilen maaş zamlarının enflasyonun gerisinde kaldığına dikkat çeken üyeler, enflasyonun yükselmeye devam ettiğini, buna paralel olarak da maaşlarının eridiğini belirterek, maaşlarında revize edilerek kayıpların karşılanmasını talep ettiler.

Belarus’un Minsk şehrinde 24 – 26 Ocak 2020 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Paralimpik Yüzme Turnuvasında şampiyon olarak göğsümüzü kabartan Yozgat Şehir Hastanesi personeli Rahmi Ersoy ziyaret edildi. Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, Genel Başkan Yardımcısı Adem Altuntaş ve üyelerin tebrik ederek başarı dileğinde bulundukları Rahmi Ersoy’un bu ziyaretten son derece mutlu olduğu gözlendi.

Kendisini tebrik ederek başarı dileğinde bulunan Necip Taşkın, “yurt dışında elde ettiği başarıdan dolayı hem Türkiye’mizin hem de Yozgat’ımızın göğsünü kabartan sevgili kardeşim Rahmi Ersoy’u tebrik ediyorum, bu önemli başarısından dolayı kutluyorum. Bundan sonra kendisinden daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

Anadolu Sağlık Sen Genel Başkanı Necip Taşkın, daha sonra Rahmi Ersoy’a plaket sundu.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.