Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-18 11:54:00

Tavuk Dünyası Bursa’daki 10. restoranını Anatolium AVM’de açtı

Tavuk Dünyası ayrıcalıklı konseptiyle yeme-içme sektöründeki farkını gösterirken, lezzet noktaları haritasına kattığı yeni şubeleriyle büyümesini 2020 yılında da kesintisiz şekilde sürdürüyor.

 

2013 yılında Bursa’daki ilk şubesini açtıktan sonra, şehirdeki yatırım planları kapsamında restoranlarına yenilerini eklemeyi sürdüren Tavuk Dünyası, Bursa’daki 10. şube yatırımını ise bölgenin önemli alışveriş ve sosyalleşme merkezi olan Anatolium AVM’de yaptı.

Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu Bursa’da kapılarını konuklarına açan 10. şubeleriyle ilgili olarak şunları söyledi: “Bursa’daki ilk şubemizi bundan 7 yıl önce açmış ve şehirdeki konuklarımızı ödüllü lezzetlerimizle buluşturmaya başlamıştık. Bursa’ya yaptığımız yatırımlarla 2019 sonu itibarıyla 2 tanesi cadde restoranı olmak üzere Bursalı konuklarımıza tam 9 restoranımızda hizmet veriyorduk. 2020’nin hemen başında ise Bursa’daki yatırımlarımıza bir yenisini ekledik ve şehirdeki 10. şubemizin kapılarınıAnatolium AVM’de açarak misafirlerimizi ağırlamamaya başladık.”

 

Şirketin lezzet noktaları haritasında Bursa’nın en çok şubelerinin olduğu 3. şehir olduğuna da dikkat çeken Volkan Mumcu, “Bursa FSM Bulvarı’ndaki 600 m²’likrestoranımız Türkiye’deki en büyük restoranımız olarak Bursa’da hizmet veriyor. Şehirde faaliyete başladığımız ilk günden bu yana bizlere olan ilgilerini daima artıran Bursalı konuklarımızı daha fazla sayıda restoranımızda ağırlamak ve onları uluslararası ödüllere sahip lezzetlerimizle buluşturmaya devam etmek üzere bölgedeki yatırımlarımızı sürdüreceğiz. Markamıza duyduğu güvenle Tavuk Dünyası ailesine katılan ve katılmak isteyen tüm yatırımcılarımıza ise ayrıca teşekkür etmek istiyorum”diyerek açıklamalarını tamamladı.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.