Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-06-01 13:09:00

MAPFRE Sigorta’da üst düzey iki yeni atama

Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden MAPFRE Sigorta’da önemli atamalar gerçekleşti. 2019 yılından bu yana MAPFRE Sigorta İç Denetim Direktörü olarak başarılı çalışmalara imza atan Berna Öztin Tören, MAPFRE Sigorta Operasyonlar Direktörü olarak atandı. İnsan ve Organizasyon departmanında 9 yıldır çeşitli sorumluluklar üstlenen ve son olarak Organizasyon, Yetenek ve Öğrenme Kıdemli Müdürü olarak görev alan Elif Özgür ise İnsan ve Organizasyon Direktörü olarak atandı.

 

İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü mezunu olan Berna Öztin Tören,kariyerine sırasıyla Allianz Türkiye, Ergo Grup ve AON Sigorta ve Reasürans Brokerlığı’nda çeşitli yöneticilik görevlerinde yer aldı. Ergo Group’ta İç Denetim, Hasar, Hukuk & Rücu ve Müşteri İlişkileri bölümlerinde üst düzey yöneticilik görevlerinde ekibiyle önemli işlere imza atan Tören, AON Sigorta ve Reasürans Brokerlığı’nda ise Hasar, Operasyon & Müşteri İlişkileri ve Uyum Kıdemli İç Denetim Direktörü olarak görev aldı.

 

Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü mezunu olan Elif Özgür ise MAPFRE Sigorta bünyesinde 2011 yılından bu yana insan kaynakları alanında çeşitli sorumluluklar üstlendi.2019 yılından bu yana Yetenek, Organizasyon ve Öğrenme Kıdemli Müdürü pozisyonunu yürüten Özgür, görevine insan kaynaklarının tüm alanlarından sorumlu olmak üzere İnsan ve Organizasyon Direktörü olarak devam edecek.

Elif Özgür ve Berna Öztin Tören, 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle yeni görevlerini devraldılar.

 

 

MAPFRE Sigorta Hakkında:

MAPFRE Sigorta, ödenmiş sermayesi ve özkaynak büyüklüğü ile Türk sigorta sektörünün en güçlü şirketleri arasında yer alıyor. İspanya’nın en büyük sigorta grubu olan MAPFRE, Avrupa ve Amerika olmak üzere beş kıtada 100’den fazla ülkede reasürans, asistans ve finansal hizmetler alanlarında faaliyet gösteriyor. Tüm sigorta branşlarını kapsayan, zengin bir ürün portföyüne sahip MAPFRE Sigorta, müşterilerinin her türlü hizmet ihtiyacının karşılanması ve mal varlıklarının güvencesi için özel olarak geliştirilmiş rekabetçi çözümler sunmanın yanı sıra yatırım ve emeklilik fon yönetim faaliyetlerinde de bulunmaktadır. MAPFRE Grup bünyesinde 37 binden fazla çalışan, dünya çapında 5 bin üzeri ofisle 37 milyon müşteriye hizmet veriyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.