Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-12 13:14:00

Hakkari Üniversitesi ''canlı model'' arıyor

Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü, 2019-2020 akademik bahar döneminde çalıştırılmak üzere giderleri özel bütçeden karşılanacak, sözleşmeli personel olarak ''canlı model'' alacak.

Rektörlüğün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, bugün başlayan başvurular, Hakkari Üniversitesi Fakülte Derslikleri Eğitim Fakültesi Yazı İşleri Bürosu'na istenilen belgeler ile birlikte (noter tasdikli veya aslı görülmek üzere) şahsen 26 Şubat'a kadar yapılabilecek. 

İlanda, adaydan aranan niteliklerle ilgili şunlar kaydedildi:

''En az lise mezunu olmak. KPSS şartı aranmamaktadır. Adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecektir. Vücut bütünlüğüne sahip olmak. Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olunması. (Tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup, göreve başlaması uygun görülen adaylardan istenilecek.) 

Posta ile yapılan müracaatların kabul edilmeyeceğinin belirtildiği ilanda, ''Mülakat sonucunda atanmaya hak kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 7 iş günü içinde 'http://hakkari.edu.tr/' adresinden ilan edilecektir. Kadronun 1 katı kadar yedek belirlenecek. Asıl kazananlardan başvuran olmadığı takdirde veya aranan şartları taşımadığı tespit edilenlerin yerine yedek kazananlardan sırasıyla yerleştirme yapılacaktır.'' denildi. 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.