Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-05 11:55:00

SAM Kitchen&Bar menüsüne yeni lezzetler eklendi

 

Hem göze hem damağa hitap eden yeni menüde, ıspanak kökünden kuzu kaburgaya iddialı lezzetler bulunuyor.

 

 

Lokal lezzetlerin çağdaş yorumlarından oluşan menüsü, şık ve ferah atmosferi ile müdavimler yaratan SAM Kitchen&Bar, yeni menüsüyle misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

 

Yeni menü, yeni lezzetler

 

Başlangıçlarda ıspanak kökü, paylaşımlıklarda poutine, güveçte karides, pizettelerde mantarlı ve kokoreç pizzette, salatalarda çiğ kabak ve yedikule, makarnalarda linguine vongole, ana yemeklerde kuzu kaburga, tavuk burger, alternatif lezzetlerde taş fırında sebzeler, erişte ve tatlılarda armut tarte tatin yeni menüye eklenen lezzetler arasında yer alıyor.

 

Unutulmaz davet

 

Semtin en popüler mekanlarından SAM Kitchen&Bar, göz alıcı kokteylleri ve lezzet deneyimleriyle günün her anını keyfe dönüştürmek isteyenlere unutulmaz bir lezzet şöleni sunmaya hazır. Yemeklerinin yanı sıra ambiyansıyla da dikkat çeken SAM Kitchen&Bar, atmosferi ile huzurlu bir ev rahatlığı sunuyor.

 

Damaklarda eşsiz tatlar ve akıllarda unutulmaz anılar bırakmayı arzulayan Sam Kitchen&Bar, bütün misafirlerini lezzete davet ediyor.

 

 

 

 

SAM Kitchen&Bar hakkında:

SAM Kitchen&Bar, Nişantaşı Milli Reasürans Çarşısı’nda Ekim 2018’de kapılarını açtı. Serra Erman ve Merve Büyükuğur ortaklığında açılan SAM Kitchen&Bar sabah, öğle ve akşam servisinde hizmet veriyor. SAM Kitchen&Bar’ın “lokal lezzetlerle dünya mutfağı” olarak tanımladığı menüsünde yerel ve mevsimindeki malzemelerle hazırlanan lezzetler sunuluyor. Bahçe ve içerisi olmak üzere toplam 78 kişilik kapasitesi bulunuyor. Mevsimsel ürün değişikliklerini gözeterek yılda üç menü hazırlanıyor.

Pazar hariç saat 10.00-01.00 arasında hizmet veren SAM Kitchen&Bar semtin yeni gözdesi olarak konumlanıyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.