Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-02-18 11:03:00

Siemens SINUMERIK eğitimleri ücretsiz olarak Ankara’da

Siemens ile birlikte yürütülen ve ücretsiz olan eğitim program sonrasında, katılımcılara sertifikaları verilecek.

Tezmaksan Akademi ile Siemens arasındaki eğitim işbirliği devam ediyor. “Siemens SINUMERIK 828D / 840DSL Kontrol Ünitelerinde Freze Kullanım ve Programlama - Temel ve İleri Seviye” eğitimi, Tezmaksan Akademi’nin Ankara şubesinde 19-21Şubat tarihleri arasında yapılacak.

İş dünyasındaki hemen her sektörde dijital dönüşümün öneminin bilincinde olan Tezmaksan Akademi, Siemens SINUMERIK eğitimlerinin 11. etabını Ankara’da hayata geçirecek. Bu etapta da eğitim , ‘Kalıp İmalatı İçin Gereksinimler Nelerdir’, ‘Hassaslık, Hız, Yüzey Kalitesi’, ‘Kalıp İmalatında NC Programların Yapısı’ başlıkları altında ve ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca katılımcılar SINUMERIK kullanımında yetkinlik kazanacak.

 

Geleceğini imalat sanayiinde arayan gençlere yönelik olarak Tezmaksan Akademi tarafından başlatılan Siemens eğitimlerinin 9. etabı ekim ayında İstanbul’da, 10. etabı ise kasım ayında İzmir’de düzenlenmişti.

 

TEZMAKSAN Akademi hakkında

Bir sosyal sorumluluk projesi olarak kurulan ve 2015 yılından bu yana faaliyet yürüten Tezmaksan Akademi’nin İstanbul ve İzmir’in yanı sıra Ankara’da da şubesi bulunuyor. Kurulduğu günden bu yana 47 ilde 40 bin teknik lise öğrencisine “Torna ile Şekillenen Hayatlar Semineri” düzenleyen Akademi, her yıl meslek okullarına ücretsiz kaynak kitap desteği de sunuyor. 2019 yılında meslek okullarına 50 bin kitabın dağıtımı yapılırken, Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Ostim Teknik Üniversitesi ile de eğitim ve proje noktasında işbirliği protokolü imzaladı. Tezmaksan Akademi, kurduğu online eğitim platformu üzerinden 5075 öğrenciye eğitim veriyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.