Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2020-01-24 11:54:00

Jabbar ile dinlediğini hisset

Jabbar’ın kendi iç sesinden yola çıkarak ortaya çıkarttığı “3leme” EP’si, Universal Music Türkiye etiketiyle 24 Ocak’ta dinleyicilerle buluşuyor.

 

Türkiye’de müziğin yükselen ismi Jabbar’ın kendi iç sesinden yola çıkarak ortaya çıkarttığı “3leme” EP’si, Universal Music Türkiye etiketiyle dinleyiciler ile buluşuyor.

 

Huawei Mobile Türkiye ve Universal Music Türkiye’nin iş birliğiyle, FreeBuds 3’ün ön plana çıkan kaliteli sessizliğinden ilham alan Jabbar, “3leme” EP’sinin yaratım sürecinde sık sık kendi iç sesini dinlemek için yüksek teknolojiye başvurdu. Aktif gürültü engelleme ile istediği yerde kendini dinleme fırsatı sayesinde şehrin gürültüsünden arınmış bir deneyim yaşadığını söyleyen Jabbar, en büyük ilhamın kişinin kendi içindeki seslerden geldiğini belirtiyor.

 

Jabbar, HUAWEI FreeBuds 3 ile yaşadığı deneyimi altı adet kısa video ile anlatıyor. Şehrin gürültülü merkezleri, stüdyo çalışmaları, konser ortamı gibi alanlarda Jabbar’ın rahatsız edici seslerden uzaklaşıp müziğine odaklandığı anları gösteren videolar HUAWEI Mobile Türkiye YouTube hesabından seyredilebiliyor. “3leme” EP’sinin çıkış şarkısı ‘Sen Git’ için çekilen müzik videosunda da, FreeBuds 3 ile kaliteli sessizliğin ön plana çıktığı anlar JabbaronVEVO YouTube kanalından seyredilebiliyor. https://umgturkey.lnk.to/Jabbar3leme

En kaliteli ses, en kaliteli sessizlik

Çevremizdeki istenmeyen sesler, günlük yaşamımızda bizi her taraftan çevreliyor. Özellikle şehir hayatında her yerde karşımıza çıkan gürültüler, dinlenmemize engel olarak sağlığımıza da zarar veriyor. Günlük yaşamda bizi en çok rahatsız eden sesler ise alarmlar, inşaat sesleri, trafikteyken etraftan işittiğimiz sesler ve kalabalık ortamdaki insan sesleri olarak karışımıza çıkıyor. Bu noktada HUAWEI FreeBuds 3, dünyanın ilk açık tasarıma sahip aktif gürültü engelleme özelliğiyle şehrin içinde kendinize özel bir alan yaratmanıza olanak sağlıyor.

Kulak kanalının simülasyonuna dayanarak, gürültü azaltma sinyalinin çıkış frekansı ve yoğunluğu, farklı kulak kanalı şekilleri için ayarlanarak aktif gürültü azaltma etkisi elde ediliyor. HUAWEI FreeBuds 3, siyah, beyaz ve çok yakında kırmızı renk seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 haberyayinagi.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.